Thuis

CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8 9

CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd.

 

 

GEE GROEPEERT WUXI-de FABRIEKSco. van BORINGShulpmiddelen, werd Ltd opgericht in 1958, dat een genationaliseerde belangrijke onderneming in de boring Geo-technologie en mijnbouwexploratieindustrie voor over een halve eeuw met goede kwaliteit en rijke ervaring in China is

 

Wij geëngageerd om de betrouwbare producten aan onze klanten, dank voor onze goede kwaliteit en redelijke prijs te leveren, wij zijn ook de strategische partner van Atlas Copco (Epiroc) op het vastelandsmarkt van China sinds 2012.

 

 

XZ is een beroemd merk in de industrie van minerale exploratie in China.

 

China CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Wij zijn verklaarde ISO、 API, worden geëerd met high-tech onderneming door Jiangsu provincie, is de producten uitgevoerd naar Korea, Noord-Korea, Russische sprekende landen, Mongolië, India, Myanmar, Iran, Doubai, Zambia, Australië, Mexico, Chili, Peru voor decennia van jaren…

 

De belangrijkste producten die wij zijn vermeld als blaasbalg hebben vervaardigd:

1.China nationale norm die de producten van het boorsysteem uitboren

2. De standaardproducten van DCDMA: A, B, N, H, q-reeks, T2, T6-reeks doordrong diamantbeetje, PDC-beetje, oppervlakte vastgesteld beetje, boorstaaf, de voorbijgeschoten assemblage van het kernvat, waterwartel, hijstoestel, cirkelmoersleutel…

3. API standaardboorstaaf voor olie & water de staaf van de putboring

4.equipment voor watermilieubescherming, de geologie, onconventioneel olie & gas, en milieubehandeling, evenals doend bevoegde handel & de diensten.

Alle producten gingen de certificatie van ISO9001 over: 2015 en API 5DP

China CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

China CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Producten het gamma behandelt alle boringshulpmiddelen voor belangrijke exploratietoepassingen

 

Contact: Carlyle Gao

 

WhatsApp: +86-18851513960

Linkedinhttps://www.linkedin.com/in/carlyle-gao-cge/

Facebookhttps://www.facebook.com/CarlyleGao

China CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Hoofdkern

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 20,000,000-24,615,380

Opgericht Jaar : 1958

Export pct : 40% - 50%

geschiedenis van het bedrijf

1958 - Wuxi-de Fabriek (WDTF) werd van Boringshulpmiddelen gebaseerd op Sept. 18, 1958 door Ministerie van de Geologie en Natuurlijke rijkdommen van China (MGMR, China) en werd gevestigd in de stad van Wuxi in Jiangsu-provincie.

 

1980 - WDTF werd geëerd met Daqing-de Onderneming van de Olieveldstijl door de overheid van Jiangsu-Provincie. - MGMR, China machtigde verantwoordelijk en vertrouwde ons toe om te zijn voor het ontwerpen van de normen en vervaardigings de relevante maten voor de slanke staven van de gatenboor en de diamant die shells voor de minerale exploratieindustrie uitboren.

 

1981 - het ontwerp van dunne muur doordrong diamantbeetje overging de technische identificatie door Industriële Dienst van de Geologieministerie van China

         - Spiraalvormige type natuurlijke diamant die shell toegekende Zilveren medaille van Nationale Hoogte uitboren - kwaliteit in September.

 

1985 - Φ46 & Φ76 van WDTF dubbele buis doordrongen diamantbeetjes opnieuw toegekend Zilveren medaille van Nationale Hoogte - kwaliteit

1987 - WDTF aan Geologische het Materiaalgroep van China wordt samengevoegd van MGMR, China volgens een administratieve orde van Genationaliseerde Activasupervisie en de Beleidscommissie van de Raad van de Staat (SASAC, China dat)

 

1990 - de draadlijn die van WDTF die producten voor exploratie uitboren hoogste hoogte te zijn - kwaliteit door MGMR, China wordt goedgekeurd

1994 tot 2006 - de het Beetjeindustrieën van Hobic van WDTF en van de Atlas vestigden een gezamenlijke ondernemingsfabriek om diamantbeetjes en samen het uitboren van shells vanaf Sept. te produceren,

1996 tot 2004 - WDTF en Boart Longyear vestigden een gezamenlijke ondernemingsfabriek om de producten van het wolframcarbide voor mijnbouwexploratie vanaf Juni, 1996 aan Februari, 2004 te produceren

 

2000 - WDTF begon om HDD-producten voor trenchless technologie te ontwerpen en te produceren.

 

2003 - WDTF belast met de toepassing van de Wetenschappelijke Telefoonlijn die van het Grote Diametervasteland het Boren Project in China uitboren

 

2009 - de lijn die van de de reeksdraad van CNH van WDTF boorstaven voor werd diep gat uitboren met succes proef-geproduceerd, en de ondertussen officieel gelanceerde staven van de de grootte internationale standaardboor van B, van N, van H en p-en insluitende pijpen voor de boring van de telefoonlijnkern.

 

2011 - WDTF kreeg een toekenning van High-tech Onderneming van Jiangsu-provincie en de derde Vooruitgang van de prijswetenschap van Wuxi-Stad.

 

2012 - WDTF & Atals Copco (Mijnbouw en van de Rotsuitgraving Afdeling) ondertekenden een Strategisch partnerschap op Bauma-Tentoonstelling in Nov. Voor het voorzien van hen van draad die producten uitboren.

 

 

2015 - WDTF werd toegekend als Tweede Prijs van Nationale Wetenschap en Technologievooruitgangstoekenning op 16,2015 Dec

2018 - WDTF veranderde haar naam om CGE-Co. van de Boringshulpmiddelen van Groepswuxi, Ltd te zijn.

 

2019 - wij vierden ' Verjaardag 60 van WDTF op Sept.18, 2019

 

WDTF is gevestigd meer dan 60 jaar en door de jaren heen ervaren voor- en tegenspoed. Zijn duurzame charmes en diepgaande accumulaties leiden tot een schitterende geschiedenis en waarborgen dat het bedrijf technologische innovatie en verder succes in zijn toekomstige ontwikkeling kan bereiken.

bedrijfsdiensten

De dienst:


1. De steekproeven zijn beschikbaar wereldwijd voor cliënten, en de cliënten zouden de steekproef en vervoersprijzen zich moeten veroorloven. Wanneer de klanten hun orden geven, zullen wij de steekproef en de verschepende prijzen van het totale bedrag aftrekken.


2. Wij kunnen klanten bij het ontwerpen van en de productie van machines helpen. Onze ingenieurs zullen relatieve verrichtingsbegeleiding voor klanten aanbieden.


3. De kwaliteitswaarborg is sured volgens verschillende soorten producten, voor de details, alstublieft aan onze verkoop contacteren.


4. De levertijd hangt van de types en de hoeveelheid bevolen producten af. In het algemeen, is de normale levertijd thuis over 10days, en in het buitenland 15days. Als wij producten in voorraad hebben, zullen wij hen binnen drie werkdagen leveren.


5. OEM de dienst is ook beschikbaar.

 

De Staven van de telefoonlijnboring, Omhulsels, Synthetische Polycrystalline Diamant (PCD), Polycrystalline Compacte Diamant (PDC), Doordrongen Diamantbeetjes.

BQ NQ NQ3 HK HQ3 PQ T2-76 T2-86 T2-101 TTSERIES T6 REEKSEN VAN PQ3 T2-56

China CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

China CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

China CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Bedrijfteam

 

Wij hebben professioneel de uitvoerteam, omvatten 5 uitvoer-deel manager, 36 verkooppersoneelsleden, en product 10 die adviseurs produceren.

 

 

China CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

China CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

China CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

 

 

Exploration

De exploratieboring is een belangrijke stap alvorens de ontwikkelingsboring zou moeten plaatsvinden. De exploratieboring is essentieel voor het verkrijgen van daadwerkelijke temperatuurmetingen, rotssteekproeven, en het terugwinnen van vloeibare steekproeven voor chemische analyse. De geofysische methodes kunnen waardevolle en nuttige informatie over subsurface geven, die wanneer het bepalen van de beste plaatsen voor het boren zeer belangrijk is; nochtans om daadwerkelijke temperatuur en vloeibare metingen te verkrijgen, moeten de steekproeven via oriënterende boring worden verkregen.

Er zijn verscheidene verschillende oriënterende het boren technieken: kerngaten, oriënterende putten, slanke gaten, en thermische gradiëntgaten. Deze oriënterende het boren methodes worden gebruikt omdat zij dan goed borend een hoogtepunt - met maat productie veel minder duur zijn. De oriënterende boring gebruikt boorgaten die normaal niet diep zijn, kleiner, en sneller te boren vergeleken bij productie en injectieputten. Dit staat voor belangrijke subsurface gegevens die bij minder kosten zo beter geïnformeerd besluiten toe moeten worden verzameld kan over worden gemaakt hoe te in ontwikkeling te werk te gaan. De exploratieboring verstrekt de nauwkeurigste informatie tijdens de exploratiefase, maar het is ook de duurste methode, in veel gevallen is het de eindfase van exploratie.

 

Als volledigste en belangrijke leverancier tot de mijnbouw en bouwnijverheid in China, CGE-Co. van de Boringshulpmiddelen van Groepswuxi, kan Ltd een volledige waaier van producten en de diensten voor exploratie en getechnical boring verlenen die diverse soorten boorstaaf, insluitende pijp, doordrongen diamantbeetje, het beetje van het wolframcarbide, PDC-beetje omvat, die shell, de assemblage van het kernvat, kernheftoestel uitboren, het geval van het kernheftoestel, die koppeling, adapterkoppeling, cirkelmoersleutel, waterwartel en verwante hulpmiddelen, toebehoren voor al belangrijke exploratieboring sluiten.

 

Elk van onze producten worden ontworpen om de gebruiker te helpen onderbreking, sparen kosten minimaliseren en productiviteit maximaliseren. Wordt verzekerd dat wij ISO9001 zijn: verklaarde 2015. Nochtans, als een probleem zou moeten voorkomen, zullen wij snel voor het verantwoordelijk zijn, kan onze technische afdeling reusachtige steun voor ons verlenen.

 

China CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CONTACT

Adres: Nr 8 Changyuan-Road, Huishan-District, Wuxi-Stad, Jiangsu, China 214174

Factory Adres:Nr 8 Changyuan-Road, Huishan-District, Wuxi-Stad, Jiangsu, China 214174