Thuis Over ons

Dienst

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

A Subsidiary Company Of China Geological Equipment Group

GEE GROEPEERT WUXI-de FABRIEKSco. van BORINGShulpmiddelen, werd Ltd opgericht in 1958, dat een genationaliseerde belangrijke onderneming in Geo-technologie en de mijnexploratieindustrie voor over een halve eeuw met goede kwaliteit en rijke ervaring in China is

 

Wij geëngageerd om de betrouwbare producten aan onze klanten, sinds de goede kwaliteit en de redelijke prijs te leveren, wij zijn ook de strategische partner van Atlas Copco (Epiroc) op het vastelandsmarkt van China. 

 

Wij zijn verklaarde ISO、 API, worden geëerd met high-tech onderneming door Jiangsu provincie, is de producten uitgevoerd naar Korea, Noord-Korea, Rusland, Mongolië, India, Myanmar, Iran, Doubai, Zambia, Australië, Mexico, Chili…

 

De belangrijkste producten die wij zijn vermeld als blaasbalg hebben vervaardigd:

1.China nationale norm die de producten van het boorsysteem uitboren

2. De standaardproducten van DCDMA: A, B, N, H, Q, T2, doordrongen de diamantbeetje van T6 reeks, PDC-beetje, oppervlakte vastgesteld beetje, boorstaaf, de voorbijgeschoten assemblage van het kernvat, waterwartel, hijstoestel, cirkelmoersleutel…

3.DTH hamers, de hulpmiddelen van de overbelastingsboring, zonderling beetje, concentrisch beetje

4.HDD boren hulpmiddelen: geringde ruimer, gecanneleerde ruimer, vatruimer, spiraalvormig scherp uitbreidend beetje, de staven van het wrijvinglassen

5. API standaardboorstaaf voor olie & water de staaf van de putboring

6.equipment voor watermilieubescherming, de geologie, onconventioneel olie & gas, en milieubehandeling, evenals doend bevoegde handel & de diensten.

Alle producten gingen de certificatie van ISO9001 over: 2000 en API 5DP

 

Producten gamma dekking: Boringsmachines, boring en mijnbouwhulpmiddelen, geofysische instrumenten en analytische instrumenten.

 

 

Contact: Carlyle Gao

 

WhatsApp: +86-18851513960

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/wuxi-drilling-tools-factory/

Facebook: https://www.facebook.com/CarlyleGao

Klik het bovengenoemde beeld voor het letten van de op Video van onze productiefaciliteiten en meer informatie.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Hoofdkern

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 20,000,000-24,615,380

Opgericht Jaar : 1958

Export pct : 40% - 50%

geschiedenis van het bedrijf

Gevestigd in 1958 met een geregistreerd kapitaal van 13.736.000, Wuxi-is de Fabriek van Boorhulpmiddelen een eigen bedrijf die van de staat geologische boringshulpmiddelen, horizontale richtingboringshulpmiddelen en DTH-boringshulpmiddelen in China vervaardigen.

Onze fabriek behandelt meer dan 600 acres, en heeft meer dan 600 arbeiders. Wij hebben ook ons onafhankelijk onderzoek en ontwikkelingsteam en testmateriaal. Wij hebben wel vijf productielijnen, en wij bezitten ook dovende en aanmakende lijn van geologische boringsstaven, speciale het materiaal van de schroefdraadmaat, het doven en het aanmaken lijn van schakelaars, sinterende ovens en dergelijke.

Onze fabriek heeft wel 14 nationale technologieoctrooien, en onze producten hebben de certificatie van ISO9001 overgegaan: 2000 en API 5DP.It zijn het enige bedrijf om China tot Nationale Norm (GB) van de Hulpmiddelen van de Kernboring, samen met ander organisatie en instituut zonder winstbejag te maken. Met hoogte - kwaliteit en concurrerende prijs, zijn onze producten goed geweest - die door klanten van Mongolië, Kazachstan, Rusland, Iran, Afghanistan, Oman, Turkije, Thailand, Vietnam, Myanmar, Maleisië, Indonesië, Singapore, Taiwan, Colombia, Mexico, Brazilië, Canada, Australië, enz. wordt ontvangen.

 

Kwaliteitscontrole:


1. Wij zijn strikt gecontroleerd de kwaliteit van onze grondstoffen, en elk van onze staalmetalen zijn van beroemde staalfabrieken (fabrieken). En fysieke metallographic analyse en chemische samenstellings de test wordt ook gebruikt om de kwaliteit van grondstoffen te verzekeren.
2. De directe inspectie zal voor elke productieprocedure worden gedaan, en het volledige onderzoek zal voor ingepaste producten worden uitgevoerd.
3. Onze delocaliseringsproducten zullen ook strikt onderzocht worden vóór gebruik.
4. Onze samplefrequentie voor eindproducten is hoger dan 30%.

 

Kostencontrole:


1. Wij hebben rationele productieplannen en onze machines kunnen meer dan 12 uren in werking stellen elke dag om onze productieefficiency te waarborgen.
2. Het grootste deel van onze delocaliseringsfabrieken zijn binnen 60km vanaf onze fabriek, die onze vervoerskosten kan grotendeels drukken.
3. Onze fabriek wordt gevestigd dichtbij de Haven van Shanghai.

 

Jaarlijkse Output:


1. Boorstaven: 100,000 (300000m)
2. Diamantbeetjes: 15.000
3. Het uitboren van Shell: 20.000
4. De Assemblage van het kernvat: 2.000 reeksen

5. Terugwinningshulpmiddelen: 1.500 reeksen
6. De algemene en Kleine Staven van de Kaliberboor: 5,000 (15000m)
7. Omhulselbuis: 5,000 (15000m)
8. Subs van de boorstam: 30.000
9. HDD-Boorstaven: 4000 (12000m)
10. De Boorstaven van het wrijvinglassen: 200ton
11. HDD-Beetjes: 200
12. DTH-Hamer: 300
13. DTH-Boorpijp: 18.000
14. Wolframcarbide: 12ton

 

Nota: De gegevens in bovengenoemd zijn het soort datum wanneer gelijktijdig het veroorzaken van allerlei producten, en voor een soort producten, zal onze productiviteit worden verdubbeld.

bedrijfsdiensten

De dienst:


1. De steekproeven zijn beschikbaar wereldwijd voor cliënten, en de cliënten zouden de steekproef en vervoersprijzen zich moeten veroorloven. Wanneer de klanten hun orden geven, zullen wij de steekproef en de verschepende prijzen van het totale bedrag aftrekken.


2. Wij kunnen klanten bij het ontwerpen van en de productie van machines helpen. Onze ingenieurs zullen relatieve verrichtingsbegeleiding voor klanten aanbieden.


3. De kwaliteitswaarborg is sured volgens verschillende soorten producten, voor de details, alstublieft aan onze verkoop contacteren.


4. De levertijd hangt van de types en de hoeveelheid bevolen producten af. In het algemeen, is de normale levertijd thuis over 10days, en in het buitenland 15days. Als wij producten in voorraad hebben, zullen wij hen binnen drie werkdagen leveren.


5. OEM de dienst is ook beschikbaar.

 

De Staven van de telefoonlijnboring, Omhulsels, Synthetische Polycrystalline Diamant (PCD), Polycrystalline Compacte Diamant (PDC), Doordrongen Diamantbeetjes.

BQ NQ NQ3 HK HQ3 PQ T2-76 T2-86 T2-101 TTSERIES T6 REEKSEN VAN PQ3 T2-56

 

 

 

 

Bedrijfteam

Wij hebben professioneel de uitvoerteam, omvatten 5 uitvoer-deel manager, 15 verkooppersoneelsleden, en product 10 die adviseurs produceren.

 

 

 

 

 

Contact

Adres: Nr 8 Changyuan-Road, Huishan-District, Wuxi-Stad, Jiangsu, China 214174

Factory Adres:Nr 8 Changyuan-Road, Huishan-District, Wuxi-Stad, Jiangsu, China 214174